Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wycena PSP

`Reebok4Fun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za ile Sprzedam PSP 3004 Slim lite

Przerobione PRO-b10

Wgranych kilka gier

Ladowarka

Jedynym minusem sa poziome paski na ekranie powstaly w skutek zbicia ekranu ktory wymienilem na nowy.

Zaraz wrzuce Foto.

Opublikowano

250/300 zł. Ja w swoim miałem to samo tylko że 2004 slim i sprzedałem za 200 zł.

Ale chyba lepiej kupić już ten jeden model niżej *taniej* niż trochę lepsze ale z ekranem do wymiany lub jeszcze coś z płyta główną...

Jak chcesz żebym pomógł ci z nim czy coś to pisz na PW.

Opublikowano

Jeśli masz uszkodzony ekran, to możesz sprzedać konsole za 150- 200 zł. Myślę, że lepszym pomysłem byłaby wymiana wyświetlacza. Wyświetlacz kosztuje około 80 zł oraz + 20 zł wymiana. Taką konsole możesz sprzedać drożej, więc zarobisz trochę na tej naprawie. Poza tym uszkodzona konsola nie będzie miała tylu chętnych kupców, co konsola sprawna.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Jeśli masz uszkodzony ekran, to możesz sprzedać konsole za 150- 200 zł. Myślę, że lepszym pomysłem byłaby wymiana wyświetlacza. Wyświetlacz kosztuje około 80 zł oraz + 20 zł wymiana. Taką konsole możesz sprzedać drożej, więc zarobisz trochę na tej naprawie. Poza tym uszkodzona konsola nie będzie miała tylu chętnych kupców, co konsola sprawna.

wyswietlacz wymienilem na orginalny od Sony a nie gowno za 60zl od Sharpa ale Paski poziome nadal zostaly a wczesniej ekran byl stluczony od srodka...

Dobra teraz musze znajsc te PSP i sproboje sellnac wystawie za 250.

Temat close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...